vrijdag 9 augustus 2013

Fotografie Basisopleiding 2013De cursus Fotografie Basisopleiding is geschikt voor iedereen die iets meer van zijn of haar fotocamera af wil weten, maar ook voor (beginnende) amateurfotografen.

De ervaring heeft geleerd dat ook mensen die al jarenlang fotograferen maar (een beetje) zijn uitgeblust, d.v.m. deze cursus een nieuwe impuls krijgen om hun mooie hobby weer op te pakken. En voor mensen die wel de techniek van de camera beheersen, maar onvoldoende op de hoogte zijn met de compositieregels, gaat een heel nieuwe wereld open.

Het is gebleken dat de cursus Fotografie Basisopleiding een meer dan uitstekende vooropleiding is voor o.a. de Fotovakschool of het Lucas College in Boxtel.

Mocht u denken ‘…ik ben te oud of te jong voor deze cursus’, dan kunnen wij u uit ervaring vertellen dat juist met de mix van tieners, twintigers, dertigers en zelfs tot zeventigers een ongelooflijke schat aan (levens)ervaring en inzichten wordt gedeeld. Hierdoor maken de cursisten in de loop van de opleiding foto’s, die ze nooit voor mogelijk hebben gehouden.

En of je nu een dure spiegelreflexcamera hebt met een uitgebreid assortiment aan objectieven of gewoon een mooie kleine compactcamera, het is tenslotte degene die de camera bedient die de mooie, boeiende of uitstekende wauw-foto maakt …en daarvoor is nu juist de cursus; Fotografie Basisopleiding.

In acht lessen wordt stap-voor-stap techniek, compositie en thema voor het huiswerk besproken. Elke les weer een nieuw deel van de techniek, een nieuwe compositie regel en huiswerk. En niet onbelangrijk, vanaf les twee worden de gemaakte foto’s van het huiswerk uitgebreid besproken, waarbij iedereen vertelt waarom zijn/haar foto’s zo gemaakt zijn, waarom het wel goed ging en waarom niet. De docent stuurt bij, geeft adviezen en motiveert.

Cursus data:

24-09
01-10
08-10
15-10
22-10
29-10
05-11
12-11

Cursuslocatie:
Sport en ontmoetingscentrum "De Belleman"

Bruninckxdal 2
5551 EV Dommelen
Aanvang 19:30 uur

Kosten voor de cursus zijn € 169,00 en inschrijven kan via de mail
(Bij onvoldoende belangstelling kan de cursus helaas niet doorgaan)

Meer info via info@leezerfotografie.nl
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten